Ekrandan Haberler - 3-9 Mayıs 2021 - Beklenen Kral

10 Mayıs 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 3-9 Mayıs 2021



Haber Başlıkları
- Sefirin Kızı (Final)
- Baraj (Final)
- Doğduğun Ev Kaderindir (Final)
- Kuzey Yıldızı (Final)
- Sadakatsiz (Sezon finali tarihi)
- Savaşçı (Kadroda altı yeni isim)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Son Yaz (Bir hafta ara)
- Seksenler (Geri dönme tarihi)
- Ayak İşleri (Yayınlanma tarihi)
- Bozkır Aslanı Celaleddin (İkinci tanıtım)
- Cam Tavanlar (İkinci tanıtım)
- Baht Oyunu (İlk tanıtım)
- Aşkın Tarifi (İlk tanıtım)
- Baş Belası (Yeni dizi/Başroller)
- Kusursuz (Yeni dizi/Başroller)
- Discovery+, BluTV'de

---

Sefirin Kızı - Star TV

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı, 11 Mayıs Salı ekran macerasını noktalıyor.

---

Baraj - Fox

Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Burak Yörük'ün yer aldığı Baraj, 11 Mayıs Salı ekran macerasını noktalıyor. 

---

Doğduğun Ev Kaderindir - TV8

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir, 12 Mayıs Çarşamba ekran macerasını noktalıyor.

---

Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Show TV

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 15 Mayıs Cumartesi ekran macerasını noktalıyor. 

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı Sadakatsiz, Birsen Altuntaş haberine göre 2 Haziran'da sezon finali yaparak gelecek sezona kadar ekrana ara verecek.

---

Savaşçı - Fox



Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ediz Hun ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı Savaşçı kadrosuna, Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dahil oldular. 

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Yasak Elma kadrosuna, Ece Dizdar dahil oldu.

---

Son Yaz - Fox

Başrollerinde Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit'in yer aldığı Son Yaz bazı set çalışanları ve başrollerden Hafsanur Sancaktutan'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası 7 Mayıs Cuma yeni bölümüyle ekrana gelmedi. Dizi, 14 Mayıs Cuma kaldığı yerden devam edecek. 

---

Seksenler - TRT 1

Başrollerinde Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Yasemin Conka ve Reha Özcan'ın yer aldığı Seksenler, kaldığı yerden gelecek sezon (Eylül) devam edecek. 

---

Ayak İşleri - Gain



Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Güven Murat Akpınar, Sarp Apak ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı Ayak İşleri, ilk üç bölümüyle 12 Mayıs Çarşamba Gain içeriğindeki yerini alacak. 

---

Bozkır Aslanı Celaleddin - Atv



Başrolünde Emre Kıvılcım'ın yer aldığı Bozkır Aslanı Celaleddin ilk iki tanıtımı yayınlandı.

---

Cam Tavanlar - Show TV



Başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar'ın ikinci tanıtımı yayınlandı.

---

Baht Oyunu - Kanal D



Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın yer aldığı Baht Oyunu ilk tanıtımı yayınlandı. 

---

Aşkın Tarifi - Kanal D



Başrollerinde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün yer aldığı Aşkın Tarifi ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Baş Belası - Atv



ARC Yapım'dan, Atv için yeni bir dizi... Senaryosunu Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli'nin yazdığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturacağı Baş Belası'nın başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir oldular. Dizinin kadrosunda ayrıca Buse Buçe Kahraman ve Yılmaz Kunt gibi isimler de yer alacaklar.

---

Kusursuz - BluTV



Cem Karcı'nın yönetmen koltuğunda oturacağı BluTV yeni dizisi Kusursuz'un başrolleri Birsen Altuntaş haberine göre Furkan Andıç ve Aybüke Pusat oldular. Dizinin kadrosuna ayrıca Büşra Develi de dahil oldu. 

---

Discovery+, BluTV'de



BluTV Kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ ile Discovery Grup Başkan Yardımcısı Jamie Cooke, bugün düzenledikleri basın toplantısında global online video hizmeti discovery+’ın, BluTV’de yayına başladığını duyurdu.

Discovery’nin gerçek hayata dayalı eğlence içeriği sunan global online video hizmeti discovery+, bugün BluTV’de yayına başladı. discovery+’ın lansmanı, BluTV Kurucusu ve CEO’su Aydın Doğan Yalçındağ ile Discovery CEEMEA (Orta Doğu Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Rusya) Bölge Müdürü ve Grup Başkan Yardımcısı Jamie Cooke tarafından düzenlenen online basın toplantısıyla duyuruldu.

BluTV aboneleri, discovery+ için ayrılan özel alanda Discovery Channel, TLC, DMAX, ID ve Discovery Science gibi Discovery’nin global markalarından discovery+ içeriklerini istedikleri zaman izleyebilecek. Ayrıca Eurosport 1 ve 2’nin canlı premium spor yayınları da BluTV’de olacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder