Ekrandan Haberler - 19-25 Haziran 2023 - Beklenen Kral

26 Haziran 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 19-25 Haziran 2023



Haber Başlıkları
- Tetikçinin Oğlu (İptal edildi)
- Yargı (HBO Max'de trendlerde)
- Kızılcık Şerbeti (Angola ve Mozambik'te)
- Dönence (Afişi yayınlandı)
- Ya Çok Seversen (Afişi yayınlandı)
- Hayatımın Neşesi (Başlama tarihi)
- Yeşil Vadinin Kızı (İlk tanıtım)
- Ruhun Duymaz (Başrollerden ilk kare)
- Kimler Geldi Kimler Geçti (Başrollerden ilk kareler)
- Yanık Ülke (Yeni dizi/Başroller)
- Bir Küçük Gün Işığı (Alternatif final)
- Aşk Taktikleri 2 (Yayınlanma tarihi)
- Mukavemet (Yayınlanma tarihi)
- Aşk Sanatı (Başrollerden ilk kare)
- Disney+ 2024 sonuna kadar proje alımlarını durdurdu

---

Tetikçinin Oğlu - Fox

Başrollerinde Timuçin Esen, Şevket Çoruh ve Genco Özak'ın yer aldığı 7. bölümüyle sezon finali yapan Tetikçinin Oğlu, Birsen Altuntaş haberine göre yapım ve kanalın ortak kararı neticesinde, iptal edildi. 

---

Yargı - Kanal D



Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, yurtdışında Family Secrets ismiyle yayınlanan Yargı, HBO Max’de Brezilya’da 1. sırada yer alırken Latin Amerika, Arjantin ve Şili’de en çok izlenen 2. dizi oldu. Kolombiya ve Meksika’da ise 5. sırada yerini aldı. Tebrikler.

---

Kızılcık Şerbeti - Show TV



Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 3 Temmuz itibariyle Angola ve Mozambik'te yayın yapan ZAP Novelas kanalında A Força do Amor ismiyle yayınlanmaya başlanacak. 

---

Dönence - Kanal D



Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun yer aldığı Dönence'nin afişi yayınlandı.

---

Ya Çok Seversen - Kanal D



Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer aldığı Ya Çok Seversen'in afişi yayınlandı.

---

Hayatımın Neşesi - TRT 1



Başrollerinde Şebnem Bozoklu ve Tolga Tekin'in yer aldığı Hayatımın Neşesi, 7 Temmuz Cuma başlamaya hazırlanıyor.

---

Yeşil Vadinin Kızı - Show TV



Başrolünde Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Show TV'nin yeni günlük dizisi Yeşil Vadinin Kızı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Ruhun Duymaz - Fox



Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı, çekimlerine başlanan Ruhun Duymaz'dan ilk başrol karesi geldi. 

---

Kimler Geldi Kimler Geçti - Netflix




Ay Yapım'dan Netflix'e yeni bir dizi... Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger'in başrolünde yer aldığı, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Meriç Aral, Ahmet Rıfat Şungar, Esra Ruşan ve Efe Tuncer gibi önemli isimlerin de kadrosunda olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti'den başrol kareleri geldi. Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran'ın oturduğu dizinin senaryosunu Esra Yörenç kaleme almakta.

---

Yanık Ülke - Fox



Süreç Film'in Fox için hazırladığı, Benal Tairi'nin yönetmen koltuğunda oturacağı Yanık Ülke'nin başrolleri Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan oldular. Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener'in senaryosunu yazdığı dizi Montenegro'da çekilecek. 

---

Bir Küçük Gün Işığı



Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği atv'nin beğeni ile izlenen dizisi Bir Küçük Gün Işığı geçtiğimiz haftalarda 36. Bölümle final yapmıştı. Ancak izleyicinin talebiyle sevilen dizi için iki farklı final sahnesi çekildi. İzleyicinin mutlu son talebine kayıtsız kalamayan ekip, Bir Küçük Gün Işığı'na mutlu sonla biten bir final sahnesi daha hazırladı.

Başrollerini Seray Kaya ve Berk Oktay’ın paylaştığı, “A Little Sunshine” adıyla yurt dışında büyük ilgi gören dizi, daha önce İspanya, İsrail, Şili, Romanya, Ekvator, Macaristan ve Panama dahil birçok ülkeye lisanslanmıştı. Yurt dışı izleyicisi mutlu sonlu biten finallere alışık olduğu için çoğu ülke diziyi bu alternatif finaliyle ekranlara getirecek.
 
Senaryosunu Özgür Evren Heptürk’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği, heyecan dolu gelişmelerin yer aldığı bu sürpriz final, Türk izleyicileri için ise Pazartesi akşamı Bir Küçük Gün Işığı’nın YouTube kanalından yayınlanacak.

---

Aşk Taktikleri 2 - Netflix



Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı serinin ikinci filmi Aşk Taktikleri 2, 14 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

---

Mukavemet - Gibi



Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ece Çeşmişoğlu'nun yer aldığı psikolojik drama filmi Mukavemet, 21 Temmuz'da Gibi'de yayınlanacak.

---

Aşk Sanatı - Netflix



Başrollerinde Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı, çekimlerine başlanan Aşk Sanatı filminden ilk başrol kareleri geldi.

---

Disney+ 2024'e kadar tüm dünyada proje alımlarını durdurdu

Geçen yıl 14 Haziran'da Türkiye pazarına giren Disney Plus, yeni proje alımlarını durdurdu. 

Son olarak "Arayış" ve "Aktris" dizilerini izleyiciyle buluşturan Disney Plus, tüm dünyada alınan karar doğrultusunda yeni proje alımlarını 2024 sonuna kadar durdurdu.

Bu yeni gelişmeden halihazırda çekilmiş olan projeler de etkilenecek. Aras Bulut İynemli'nin başrolünü üstlendiği "Atatürk" dizisi dışındaki projelerin platform kütüphanesine eklenmemesi gündemde.

Disney+, Türkiye pazarına girdiğinde şu ana kadarki dizilerinde oynayan Aslı Enver, Demet Özdemir, Engin Akyürek gibi isimler haricinde Halit Ergenç, Cansu Dere, Eda Ece gibi yıldız isimlerle marka yüzü anlaşmaları yapmıştı. Hem bu anlaşmalar hem de çekilen diziler Disney’in kardeş kuruluşu FOX’a kaydırılacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder