Ekrandan Haberler - 22-28 Ocak 2024 - Beklenen Kral

29 Ocak 2024 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 22-28 Ocak 2024



Haber Başlıkları
- Aile (Final)
- Kara (Final)
- Kardeşlerim (Kadroda başrol ayrılığı)
- Yabani (Kadroda yeni bir isim)
- Teşkilat (Kadroda yeni bir isim)
- Bir Sevdadır (Afişi yayınlandı)
- Düğüm (Afişi yayınlandı)
- Senden Önce (İkinci tanıtım)
- Bahar (İlk tanıtım)
- Kül Masalı (İlk tanıtım)
- Gaddar (Shadid'de)
- Aşk Laftan Anlamaz (Ukrayna'da)
- Fox, Now oluyor

---

Aile - Show TV

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un olduğu Aile, 30 Ocak Salı yayınlanacak 30. bölümüyle final yapıyor.

---

Kara - Show TV

Başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in yer aldığı Kara, 1 Şubat Perşembe yayınlanacak 5. bölümüyle final yapıyor.

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Ahu Yağtu, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun'un yer aldığı Kardeşlerim kadrosuna, şimdi de başrollerden bir diğeri Ahu Yağtu yayınlanan son bölümüyle birlikte veda etti.

---

Yabani - Fox



Başrollerinde Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'nın olduğu Yabani kadrosuna, Nur Fettahoğlu dahil oldu. Oyuncu dizide Güven'in eşi Özge'yi canlandıracak.

---

Teşkilat - TRT 1



Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın olduğu Teşkilat kadrosuna, İlker Aksum dahil oldu. Oyuncu dizide dahi derecesinde bir strateji uzmanı Kambur karakterine hayat verecek.

---

Bir Sevdadır - TRT 1



Başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı Bir Sevdadır'ın afişi yayınlandı.

---

Düğüm - Prime Video



Başrolünde Bergüzar Korel'in yer aldığı Düğüm'ün afişi yayınlandı. Dizi, 23 Şubat'ta platformda yayınlanmaya başlanacak.

---

Senden Önce - Kanal D



Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın yer aldığı Senden Önce'den yeni bir tanıtım daha yayınlandı.

---

Bahar - Show TV



Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Kül Masalı - TRT 1



Başrollerinde Gökhan Alkan ve Sevda Erginci'nin yer aldığı Kül Masalı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Gaddar - Fox



Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın yer aldığı Gaddar, yakında Orta Doğu'nun en önemli dijital platformlarından Shadid'de yayınlanmaya başlanacak.

---

Aşk Laftan Anlamaz



Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Aşk Laftan Anlamaz, yakında Ukrayna'nın Bugidi TV kanalında yayınlanmaya hazırlanıyor.

---

Fox, Now oluyor



2019 yılında The Walt Disney Company, FOX kanalının uluslararası yayınlarını da kapsayan geniş bir satın alma anlaşmasına imza atmıştı. Bunu takiben kanal için isim değişikliğinin yapılması gerekiyordu ve isim değişikliği için gerekli süre dolduğu için Fox, bundan böyle yayın hayatına Now olarak devam edecek. Bu süreçte içerik ve yayın politikalarında hiçbir değişiklik olmayacağı, değişimin sadece kanalın ismiyle sınırlı olacağı önemle vurgulanıyor.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder