Ekrandan Haberler - 2-8 Ağustos 2021 - Beklenen Kral

9 Ağustos 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 2-8 Ağustos 2021



Haber Başlıkları
- Sen Çal Kapımı (Final tarihi)
- Son Yaz (Kadroda iki yeni isim)
- Leyla ile Mecnun (İlk tanıtım)
- Yalancı (Okuma provası yapıldı)
- Limit (Yaratıcısından tanıtım)
- Kırık Hayatlar (Yeni günlük dizi)
- Yalancılar ve Mumları (Başroller)
- Elbet Bir Gün (Erkek başrol)
- Hayat (Kadın başrol)

---

Sen Çal Kapımı - Fox

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, yaz devresi başlamadan önce de bilindiği üzere, dört hafta sonra 52. bölümüyle final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Birce Akalay'ın yer aldığı Son Yaz kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Sarp Levendoğlu ve Onur Bay dahil oldular. 

---

Leyla ile Mecnun - Exxen



TRT'nin kültleşmiş ekran işlerinden birisi olan, aynı kadrosuyla Exxen için yeniden çekilmeye başlanan Leyla ile Mecnun'dan ilk tanıtım yayınlandı. 

---

Yalancı - Show TV




Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı'nın okuma provası yapıldı.

---

Limit - 



Ödüllü yazar Keiko Suenobu, manga serisi Limit'in Türkiye’de televizyon uyarlaması haklarını Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya'ya verdiğini kendi sosyal medya hesabından duyurarak; dizinin başrol oyuncularını kitaptaki karakter isimleriyle tanıttı.

---

Kırık Hayatlar - Kanal D



Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yakında izleyicisi karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta İzmir’de ve Urla’da çekimlerine başlanılan Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak. 

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke  Özkök,  İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa  Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

---

Yalancılar ve Mumları - Fox



Medyapım'ın Fox için hazırlıklarını sürdürdüğü, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturacağı Yalancılar ve Mumları'nın başrolleri, Birsen Altuntaş haberine göre Elçin Sangu, Ceren Moray, İsmail Demirci ve Feyyaz Duman oldular. Dizinin ana kadrosunda ayrıca Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Melike Güner bulunmakta. 

---

Elbet Bir Gün - Fox



Kadın başrolünün Sinem Ünsal olduğu Fox'un yeni dizisi Elbet Birgün'ün erkek başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Burak Yamantürk oldu.

---

Hayat



Zeki Demirkubuz'un yeni sinema filmi Hayat'ın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Miray Daner oldu.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder