Ekrandan Haberler - 9-15 Ağustos 2021 - Beklenen Kral

16 Ağustos 2021 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 9-15 Ağustos 2021



Haber Başlıkları
- Aşk Mantık İntikam (RTÜK'ten ceza)
- Arka Sokaklar (Kadroda bir ayrılık)
- Son Yaz (Kadroda bir var bir yok)
- Yasak Elma (Kadroda yeni bir isim)
- Kardeşlerim (İkinci sezon çekimleri)
- İlk ve Son (Başlıyor)
- Kırık Hayatlar (Başlama tarihi)
- Bonkis (İkinci sezon çekimleri)
- Yalancı (Çekimleri başladı)
- Elbet Bir Gün (Çekimleri başladı)
- Uzak Şehrin Masalı (Başrollerden ilk kare)
- Aziz (Kadın başrol)
- Yarım Kalan Aşklar (Series Mania'da)
- Çilek Kokusu (Macaristan ve Slovenya'da)
- Meryem (Rusya'da)
- Bergen (Başrolü belli oldu)
- Kar Kırmızı (Vizyon tarihi)

---

Aşk Mantık İntikam - Fox

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in olduğu Aşk Mantık İntikam sebebiyle RTÜK tarafından 'toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu' düşüncesiyle Fox'a üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma yaptırımı uygulandı. Bu cezayı gerçekte hak eden başka birçok dizi sayabilirdim...

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı, birkaç gün içerisinde yeni sezon çekimlerine başlanacak Arka Sokaklar kadrosuna şimdi de Alp Korkmaz veda etti. 

---

Son Yaz - Fox



Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Birce Akalay'ın yer aldığı Son Yaz kadrosuna daha önce dahil olduğu duyurulan Sarp Levendoğlu, Birsen Altuntaş haberine göre çekimlere çıkmadan kadrodan ayrılma kararı aldı.

---

Yasak Elma - Fox



Başrollerinde Şevval Şam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın olduğu Yasak Elma kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Murat Aygen dahil oldu.

---

Kardeşlerim - Atv



Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy ve Simge Selçuk'un yer aldığı Kardeşlerim'in ikinci sezon çekimlerine başlandı.

---

İlk ve Son - BluTV



Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin olduğu İlk ve Son, 18 Ağustos'ta ilk  sezonuna başlıyor.

---

Kırık Hayatlar - Kanal D



Başrollerinde Meltem Akçöl ve Erdem Yılmaz'ın yer aldığı günlük dizi Kırık Hayatlar, 23 Ağustos itibariyle hafta içi her gün Kanal D'de ekrana gelecek.

---

Bonkis - BluTV



Başrollerinde Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ve Sergen Deveci’nin rol aldığı Bonkis'in ikinci sezon çekimlerine başlandı. İkinci sezonda yönetmen koltuğunda ise ‘Taksim Hold’em’ filmiyle tanınan Michael Önder oturuyor.

---

Yalancı - Show TV




Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin yer aldığı Yalancı'nın çekimlerine başlandı.

---

Elbet Bir Gün - Fox




Başrollerinde Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı Elbet Bir Gün çekimlerine başlandı.

---

Uzak Şehrin Masalı - Fox



Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören ve Timur Acar'ın yer aldığı Uzak Şehrin Masalı'ndan ilk kare servis edildi. 

---

Aziz - Show TV



Erkek başrolünün Murat Yıldırım olduğu, Show TV'nin yeni sezon işlerinden Aziz'in kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Melisa Şenolsun oldu. 

---

Yarım Kalan Aşklar - BluTV



BluTV’nin Eylül 2020’de izleyicilerle buluşturduğu, TIMS&B Productions imzalı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi, Avrupa’nın 2011 yılından bu yana en önemli televizyon içerikleri festivali arasında yer alan Series Mania’ya seçildi. Dizi, 2018 yılından beri Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşen festivalin Forum Exclusives bölümüne seçilen 21 yapım arasında Türkiye’den listeye giren tek proje oldu.

---

Çilek Kokusu 



Başrollerinde Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı, 2015'de Star TV'de 23 bölüm yayınlanan Çilek Kokusu, yakında Macaristan ve Slovenya'da Butterflies adıyla yayınlanacak.

---

Meryem



Başrollerinde Aya Ayşin Turan ve Furkan Andıç'ın yer aldığı, 2017-2018 sezonunda Kanal D'de 30 bölüm yayınlanan Çilek Kokusu, yakında Rusya'da Любовь Мерьем adıyla yayınlanacak.

---

Bergen



'Acıların Kadını' lakabıyla tanınan sanatçı Bergen'in hayatını kimin canlandıracağı sonunda belli oldu. Serenay Sarıkaya ve Demet Evgar'ın gel-git yaşadığı rol, sonunda Farah Zeynep Abdullah'ın oldu. 

---

Kar Kırmızı



Başrollerinde Özge Gürel, Mehmet Usta, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ümit Çırak'ın yer aldığı Kar Kırmızı filmi, 27 Ağustos'ta vizyondaki yerini alacak.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder