Ekrandan Haberler - 17-23 Temmuz 2023 - Beklenen Kral

24 Temmuz 2023 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 17-23 Temmuz 2023



Haber Başlıkları
- Veda Mektubu (Final kararı)
- Maviye Sürgün (Gün değişikliği)
- Arka Sokaklar (Kadroda yeni bir isim)
- Zeytin Ağacı (İkinci sezon çekimleri başladı)
- Ruhun Duymaz (Başlıyor)
- Terzi (Başlıyor)
- Yaz Şarkısı (Sosyal medya afişi)
- Hudutsuz Sevda (Başrollerden ilk kare)
- Kirli Sepeti (Kadroda yeni bir isim)
- Ölümlü Dünya 2 (Vizyon tarihi)
- Sen Büyümeye Bak (Setten ilk kareler)

---

Veda Mektubu - Kanal D

Başrollerinde Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım'ın yer aldığı Veda Mektubu, Birsen Altuntaş haberine göre 24. bölümünde final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin en son 19. bölümü ekrana gelmişti.

---

Maviye Sürgün - Show TV



Başrollerinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın yer aldığı Maviye Sürgün'ün yeni bölümleri, 26 Temmuz itibariyle artık çarşambaları ekrana gelecek.

---

Arka Sokaklar - Kanal D



Ekrana uzunca bir ara veren ve bundan böyle Kanal D'nin kendi iç yapım şirketi D Medya tarafından çekilecek Arka Sokaklar kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Mustafa Üstündağ dahil oldu. Dizinin yeni sezon çekimlerinin ağustos ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

---

Zeytin Ağacı - Netflix



Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz'un yer aldığı Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon çekimlerine başlandı. Dizinin ikinci sezon kadrosuna katılan önemli isimlerden biri ise Aytaç Şaşmaz oldu.

---

Ruhun Duymaz - Fox



Başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Ruhun Duymaz, 24 Temmuz Pazartesi başlıyor.

---

Terzi - Netflix



Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin yer aldığı Terzi, 28 Temmuz'da ikinci sezonuyla dönüyor.

---

Yaz Şarkısı - Fox



Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Mert Koç ve Efekan Can'ın yer aldığı Yaz Şarkısı'nın sosyal medya afişi yayınlandı.

---

Hudutsuz Sevda - Fox



Başrollerinde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Fox'un yeni sezon dizilerinden Hudutsuz Sevda'dan ilk başrol karesi geldi.

---

Kirli Sepeti - Fox



Kadrosunda Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Ceren Moray, Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Fox'un yeni sezon dizilerinden Kirli Sepeti kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Halil İbrahim Ceyhan da prensipte anlaşarak dahil oldu.

---

Ölümlü Dünya 2



Başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların yer aldığı, yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın oturduğu Ölümlü Dünya'nın devam filmi Ölümlü Dünya 2, 1 Aralık'ta vizyona girecek.

---

Sen Büyümeye Bak - Netflix




Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı, Sen Yaşamaya Bak'ın devam filmi, Sen Büyümeye Bak'ın başlayan çekimlerinden ilk kareler servis edildi.

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder