Ekrandan Haberler - 27 Aralık 2021-2 Ocak 2022 - Beklenen Kral

3 Ocak 2022 Pazartesi

Ekrandan Haberler - 27 Aralık 2021-2 Ocak 2022



Haber Başlıkları
- El Kızı (Final kararı/Bir hafta ara)
- Evlilik Hakkında Her Şey (Kadroda yeni bir isim/Bir hafta ara)
- Kalp Yarası (Kadroda yeni bir isim/Bir hafta ara)
- Üç Kuruş (Bir hafta ara)
- Alparslan Büyük Selçuklu (Bir hafta ara)
- Yasak Elma (Bir hafta ara)
- Masumlar Apartmanı (Bir hafta ara)
- Destan (Bir hafta ara) 
- Sadakatsiz (Bir hafta ara)
- Kanunsuz Topraklar (Bir hafta ara)
- Camdaki Kız (Bir hafta ara)
- Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı (Bir hafta ara)
- Mahkum (Bir hafta ara)
- Arka Sokaklar (Bir hafta ara)
- Kaderimin Oyunu (Bir hafta ara)
- Aşk Mantık İntikam (Bir sürü ara)
- Aziz (Bir hafta ara) 
- Yargı (HBO Max yayın haklarını istiyor)
- 10 Bin Adım (Yayında)
- Süslü Korkuluk (İlk tanıtım)
- Baba (Kadın başrol)
- Oğlum (Kadroda yeni bir isim)
- Disney+, RTÜK'ten yayın lisansını aldı

---

El Kızı - Fox

Başrollerinde Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz'ın yer aldığı El Kızı, düşük izlenme oranları sebebiyle 13. bölümünde final yapmaya hazırlanıyor. Dizi ayrıca, 8 Ocak Cumartesi yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.

---

Evlilik Hakkında Her Şey - Fox



Başrollerinde Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Yiğit Kirazcı ve Sarp Akkaya'nın olduğu Evlilik Hakkında Her Şey kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Alara Turan dahil oldu. Dizi ayrıca, 4 Ocak Salı yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.

---

Kalp Yarası - Atv



Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel'in yer aldığı Kalp Yarası kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Nilsu Berfin Aktaş dahil oldu. Dizi ayrıca, 3 Ocak Pazartesi yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Üç Kuruş - Show TV

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş, 3 Ocak Pazartesi yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Alparslan Büyük Selçuklu - TRT 1

Başrollerinde Barış Arduç ve Fahriye Evcen'in yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu, 3 Ocak Pazartesi yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.

---

Yasak Elma - Fox

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay'ın yer aldığı Yasak Elma, 3 Ocak Pazartesi yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Masumlar Apartmanı - TRT 1

Başrollerinde Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz'ün yer aldığı Masumlar Apartmanı, 4 Ocak Salı yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Destan - Atv

Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan, 4 Ocak Salı yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Sadakatsiz - Kanal D

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in başrolünde olduğu Sadakatsiz, 5 Ocak Çarşamba yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek.

---

Kanunsuz Topraklar - Fox

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yer aldığı Kanunsuz Topraklar, 5 Ocak Çarşamba yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Camdaki Kız - Kanal D

Başrollerinde Burcu Özberk ve Feyyaz Şerifoğlu'nun yer aldığı Camdaki Kız, 6 Ocak Perşembe yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - TRT 1

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin yer aldığı Barbaroslar, 6 Ocak Perşembe yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Mahkum - Fox

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun yer aldığı Mahkum, 6 Ocak Perşembe yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. 

---

Arka Sokaklar - Kanal D

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'ın yer aldığı Arka Sokaklar, 7 Ocak Cuma yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Dizi böylece iki hafta üst üste ara vermiş olacak. 

---

Kaderimin Oyunu - Star TV

Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'ın yer aldığı Kaderimin Oyunu, 7 Ocak Cuma yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Dizi böylece iki hafta üst üste ara vermiş olacak. 

---

Aşk Mantık İntikam - Fox

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in yer aldığı Aşk Mantık İntikam, 7 Ocak Cuma yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma yayınlanacak. Böylece tam beş haftalık bir ara sonrası ekrana gelecek. 

---

Aziz - Show TV

Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz, 7 Ocak Cuma yılbaşı arası sebebiyle yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Dizi böylece iki hafta üst üste ara vermiş olacak. 

---

Yargı - Kanal D

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı, HBO Max'e göz kırpıyor...


Raninitv'de yer alan habere göre, HBO Max'in Türk dizilerine olan ilgisi devam ediyor. 2022'de Türkiye'ye adım atmaya hazırlanan dijital platform, Latin Amerika'daki kataloğunu güçlendirmek için Türk dizileri için bir kategori açmış ve Ekim ayında Madd Entertainment ile 10 dizilik bir lisans anlaşması imzalamıştı. Sadakatsiz, Alev Alev, Sen Çal Kapımı, Menajerimi Ara, Kara Sevda, Kızım, Kadın, Babil, Mucize Doktor ve Baraj dizilerinin yayın hakkını alan HBO Max, Yargı'nın yayın hakkını almak için de görüşmelere başladı.

---

10 Bin Adım - Gain



Başrollerinde Engin Günaydın ve  Devin Özgün Çınar'ın yer aldığı 10 Bin Adım, ikinci sezonuyla Gain içeriğindeki yerini almaya başladı. 

---

Süslü Korkuluk - TV8



Başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu, kadın başrolünün henüz netlik kazanmadığı Süslü Korkuluk ilk tanıtımı yayınlandı.

---

Baba - Show TV



Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in yer aldığı Baba'nın kadın başrolü, Birsen Altuntaş haberine göre Beril Pozam oldu. 

---

Oğlum - Show TV



Başrollerinde Canan Ergüder ve Serhat Teoman'ın yer aldığı Oğlum kadrosuna, Birsen Altuntaş haberine göre Feyyaz Duman dahil oldu. 

---

Disney+, RTÜK'ten yayın lisansını aldı



2022 yılı içerisinde Türkiye'deki yayınına başlayacak olan yeni dijital platform Disney+, RTÜK'ten on yıl süreli yayın lisansını geçtiğimiz günlerde aldı. 

---

Beklenen Kral

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder